google-site-verification: google101bc51642bac903.html
vrolijke, feestvierende receptie bezoekers
toespraak voor bruid en bruidegome
champagneglazen

Receptie AG Zaalverhuur Eindhoven

Wilt u een receptie organiseren ter gelegenheid van een afscheid, jubileum of een zakelijke bijeenkomst? AG Zaalverhuur in Eindhoven biedt u hiervoor verschillende mogelijkheden. Met de zalen van AG Zaalverhuur in Eindhoven organiseert u uw receptie in een bijzondere ambiance. U huurt een zaal altijd in combinatie met door ons verzorgde catering. Wij beschikken over een eigen keuken en kunnen samen met u een arrangement op maat samenstellen.

Bewaren

Bewaren

Meld u aan voor onze en ontvang bericht over speciale acties en aanbiedingen.

Aanmelding voor nieuwsbrief

* zijn verplicht
Bent u zakelijk of prive geïnteresseerd in onze zalen en arrangementen?
X Afsluiten

Receptie met lunch, diner of BBQ

Wilt u graag een receptie organiseren met een lunch, dan bent u bij AG Zaalverhuur Eindhoven aan het juiste adres. Wij kunnen 300 gasten ontvangen en bedienen met een lunch of diner uit eigen keuken. Onze koks stellen de beste lunch- en dinergerechten samen, volledig volgens uw wensen.

Receptie in de tuin

De authentieke villa heeft een unieke eigen sfeer en is omringd door een bloemrijke, romantische tuin met diverse terrassen. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van deze parkachtige tuin, met bijvoorbeeld een BBQ. We beschikken over een eigen keuken en bieden verschillende lunch- en diner arrangementen aan.

Receptieruimte voor 50, 100 of 300 personen?

AG Zaalverhuur Eindhoven biedt receptieruimtes voor maximaal 300 personen. Heeft u een slechts 50 of 100 gasten? Dan is dat geen probleem, wij kunnen de receptieruimte zo inrichten dat de ruimte past bij het aantal personen dat u verwacht.

Receptieruimte met parkeergelegenheid.

AG Zaalverhuur biedt u een bijzondere ambiance voor uw receptie. De authentieke villa ligt in het centrum van Eindhoven en beschikt over 36 gratis parkeerplaatsen. De loopafstand van het Centraal Station in Eindhoven is slechts 5 minuten. AG Zaalverhuur is daardoor makkelijk bereikbaar en uitermate geschikt als feestlocatie.

Presentatie met aansluitende borrel of receptie?

Zoekt u een locatie waar u een (bedrijfs)presentatie kunt houden en aansluitend een borrel kunt organiseren? Dan is AG Zaalverhuur Eindhoven de geschikte locatie voor u. De villa is bijzonder geschikt als vergaderlocatie of trainingslocatie met de de hedendaagse faciliteiten. U kunt ervoor kiezen aansluitend een bedrijfsborrel of receptie te houden, zonder dat uw gasten de locatie moeten verlaten. Alles op één locatie.

Interesse?

Bij AG Zaalverhuur Eindhoven zijn vele mogelijkheden om uw receptie of feest te laten slagen. Het team van AG Zaalverhuur denkt met u mee en ontvangt uw gasten met een glimlach. De verzorging is perfect en geheel aangepast aan uw wensen Wilt u graag meer weten over de receptiemogelijkheden? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen.

icon zeven zalen

9
zalen

icon aantal personen

4 - 155
personen

parkeerplaatsen

36 x
gratis

lopen van station

5 min.
station

eigen keuken

eigen
keuken

park en tuin

park
tuin

LUNCH/DINER ARRANGEMENTEN

Om u duidelijkheid te verschaffen werken wij bij vergaderingen en/of zakelijke bijeenkomsten met all-in arrangementen. Zodat u exact weet wat de kosten per persoon zijn. Wij zorgen ervoor dat bij een zakelijke lunch of een zakelijk diner het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Indien gewenst serveren wij binnen 1 uur een lunch/diner. Wij ontvangen u graag. Tevens behoort een arrangement op maat ook tot de mogelijkheden.

bord eten

Bewaren

Bewaren

AG-Zaalverhuur Eindhoven

vingerlikkende bord eten
feestelijke zaal voor receptie
proosten met champagne

Bewaren

Bewaren

REACTIES

gezicht

“Mijn receptie was onvergetelijk.”
Theo van de Goor

gezicht

“Onze bruiloft was top. Eén groot feest!, Bedankt AG Zaalverhuur!”
Jeanne en Stephan Kasz

Bewaren

Bewaren

  • AG Zaalverhuur voor vergaderen & feesten
  • Parklaan 93
  • 5613 BC Eindhoven
  • 040 243 4808

AG ZAALVERHUUR IN BIJZONDERE AMBIANCE