google-site-verification: google101bc51642bac903.html
vrolijke, feestvierende receptie bezoekers
gebouw van de feestlocatie
bruid met vriendinnen

Feestlocatie Eindhoven

Bent u op zoek naar een Feestlocatie in Eindhoven? Heeft u een feest of receptie te organiseren en u wilt het graag net even iets anders dan anders? In de villa van AG Zaalverhuur in Eindhoven organiseert u uw feest in een bijzondere ambiance. De prachtige villa ligt aan de Parklaan in het centrum van Eindhoven, waar het team van AG zaalverhuur tot 300 gasten kan ontvangen. U huurt een zaal altijd in combinatie met door ons verzorgde catering. Wij beschikken over een eigen keuken. In overleg met u stellen we een arrangement op maat samen.

Meld u aan voor onze en ontvang bericht over speciale acties en aanbiedingen.

Aanmelding voor nieuwsbrief

* zijn verplicht
Bent u zakelijk of prive geïnteresseerd in onze zalen en arrangementen?
X Afsluiten

Feestlocatie met tuin

Het pand is authentiek en straalt romantiek uit. De klassieke bar geeft de gehele zaal een eigen sfeer. De villa is omringt door een bloemrijke, romantische tuin met diverse terrassen, waar u uw feest kunt organiseren. U kiest de opstelling en de aankleding van uw feest samen met ons uit. Wij adviseren u graag.

Feestlocatie voor bedrijfsfeesten?

De feestlocatie bij AG Zaalverhuur is uitermate geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten. De accommodatie kan tot 300 gasten verwelkomen en verzorgen. Wij beschikken over een eigen keuken en de chefs van AG Zaalverhuur staan klaar om de gewenste gerechten tot in de puntjes te verzorgen.

Feestlocatie met lunch of diner

De verzorging passen we geheel aan op uw wensen. Wij willen dat het u aan niets ontbreekt. Kom sfeer proeven en informeer naar de mogelijkheden. Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Receptieruimte met parkeergelegenheid.

AG Zaalverhuur biedt u een bijzondere ambiance voor uw receptie. De authentieke villa ligt in het centrum van Eindhoven en beschikt over 36 gratis parkeerplaatsen. De loopafstand van het Centraal Station in Eindhoven is slechts 5 minuten. AG Zaalverhuur is daardoor makkelijk bereikbaar en uitermate geschikt als feestlocatie.

Feestlocatie in het centrum van Eindhoven

De feestlocatie van AG Zaalverhuur is goed bereikbaar. Wij beschikken over 36 eigen parkeerplaatsen en liggen slechts op 5 minuten loopafstand van het centraal Station van Eindhoven.

Interesse?

Bij AG Zaalverhuur Eindhoven zijn vele mogelijkheden om uw receptie of feest te laten slagen. Het team van AG Zaalverhuur denkt met u mee en ontvangt uw gasten met een glimlach. De verzorging is perfect en geheel aangepast aan uw wensen Wilt u graag meer weten over de receptiemogelijkheden? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen.

icon zeven zalen

9
zalen

icon aantal personen

4 - 155
personen

parkeerplaatsen

36 x
gratis

lopen van station

5 min.
station

eigen keuken

eigen
keuken

park en tuin

park
tuin

LUNCH/DINER ARRANGEMENTEN

Als het gaat om een lunch, brunch of diner voor uw receptie of vergadering, AG Zaalverhuur heeft alles in huis om u, uw familie, personeel of vrienden een gezellige dag en/of avond te bezorgen. Wij kunnen samen met u een arrangement op maat samenstellen. In de weekenden kunt u zelfs exclusief met uw gezelschap over de villa van AG Zaalverhuur beschikken. Van snack tot walking dinner.

bord eten

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

AG-Zaalverhuur Eindhoven

vingerlikkende bord eten
feestelijke zaal voor receptie
bruid met vriendinnen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

REACTIES

gezicht

“Geweldige locatie voor een feest!”
Peter Baptiste

gezicht

“Het hele feest waren we buiten in de geweldige tuin.”
Lieke Boogaerts

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

  • AG Zaalverhuur voor vergaderen & feesten
  • Parklaan 93
  • 5613 BC Eindhoven
  • 040 243 4808

AG ZAALVERHUUR IN BIJZONDERE AMBIANCE