google-site-verification: google101bc51642bac903.html
locatie ag-zaalhuur
kamer als lounge
haardkamer

Over AG Zaalverhuur

AG Zaalverhuur is gehuisvest in villa De Meerle. De villa is in de weekenden exclusief beschikbaar voor feesten en partijen. De rest van de week kunt u overdag een of meerdere zalen reserveren voor een activiteit, vergadering, receptie of bedrijfsborrel.

Als gast van AG Zaalverhuur voelt u zich direct helemaal thuis. Wij, José en Peter en Toine Koppen, zijn uw gastvrouw en gastheren. Maak kennis met onze vriendelijke en bekwame staf. Zij bedienen u op uw wenken en zorgen dat u graag terugkomt! Neem contact met ons op voor een gratis rondleiding.

Bewaren

Bewaren

HET TEAM VAN AG ZAALVERHUUR

peter
Peter
jose
José
toine
Toine
jorg
Jörg
margriet
Margriet
pierre
Pierre
maaike
Maaike

Vereniging AG Eindhoven

bar ag-zaalverhuur
nieuwe leden tafel
zithoek met uitzicht op de tuin
zithoek

De vereniging.

AG Eindhoven is met geen enkele andere vereniging in Eindhoven te vergelijken. De kwaliteit van de activiteiten is doorgaans hoog. Het brede aanbod is uniek te noemen in de regio. AG Eindhoven is een vereniging voor iedereen die zijn talenten wil ontplooien, bereid is om te leren en op zoek is naar gezelligheid. Het is beslist geen saaie club met pijp rokende mannen.

De villa.

Op 21 november 1953 werd het voormalige pand van Philips in gebruik genomen door het Academisch Genootschap.
Halverwege de jaren 60 werd het genootschap ook opengesteld voor niet-academici en nu is het AG voor iedereen toegankelijk. Tot op de dag van vandaag is de villa de thuishaven van het Academisch Genootschap waar leden en niet-leden kennis uitwisselen en lezingen met elkaar beleven. Kom de bijzondere sfeer proeven. In de villa van AG Eindhoven is gezelligheid een essentieel element. De leden zijn vooral lid vanwege de gezelligheid. Het napraten is dan ook een populair onderdeel van elk programma. Dat geeft de gezellige sfeer van de villa weer.

Bewaren

Bewaren

AG ZAALVERHUUR IN BIJZONDERE AMBIANCE